Nummerlappshämtning

Idag är det träningsvila som gäller för mig. Började ändå morgonen med min nya ”drog” Smalsmothie som extrafrukost (till frukost blev det sedan fil med müsliblandningen Rivstarten från Risenta toppat med färsk frukt och två grova äggsmörgåsar med avokado, paprika och persilja). Den smothien är sååå god!

Förutom att jobba måste jag idag även iväg till Lidingö och hämta nummerlappen inför Lidingö Tjejlopp. Det tar alldeles för mycket tid tycker jag att tvingas hämta nummerlapp och chip men om jag föstått det rätt kan de inte skicka hem det då arrangörerna vill säkerställa att rätt person får rätt chip. Så det är bara att bita i det sura äpplet. Mässan kring nummerlappsutdelningar brukar vara ganska kul. Det väger upp det jobbiga lite grann. Får hoppas på en bra utdelning idag alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *