Beanlight

Beanlight

Beanlight

Ni minns väl familjens Chillbean jag skrev om tidigare i somras? Chillbean är en uppblåsbar soffa man kan ligga och hänga i. På gräsmattan hemma på tomten, på stranden, på båten, ja på de flesta ställen och underlag med andra ord. Nu på hösten och vintern kanske man inte vill ligga ute och sola men Chillbean kan komma till användning i alla fall. Jag har skaffat en beanlight till min Chillbean som lyser upp soffan och blir en riktigt trevlig stämningshöjare (varuprov, obetalt samarbete)!

Lyser upp i höstmörkret.

Lyser upp i höstmörkret.

Beanlight (varuprov) är en LED-lampa man kan lägga i en ficka på undersidan av den uppblåsbara soffan. Lampan har tre ljusstyrkor samt en blinkande funktion. Den har en inbyggd powerbank så att man kan ladda telefon eller kamera när det behövs. Även om det regnar kan man känna sig trygg då den är vattentålig ned till två meters djup.

Har man en Chillbean tycker jag definitivt man ska köpa till en Beanlight. Otroligt läckert till när du har middagsbjudning eller trädgårdsfest!

Perfekt till poolparty eller trädgårdsfester.

Perfekt till poolparty eller trädgårdsfester.

Skulle ni också vilja handla en Chillbean och/eller en Beanlight har jag fått en rabattkod på chillbean.se att erbjuda er. Rabattkoden är Jessica30 och er 30% rabatt på ett helt köp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.