Gladare kyckling, godare mat?!
Till middag ikväll grillade jag upp en rejält stor fågel, en Bosarpskyckling som vägde hela 2.2 kg! Inga små rackare de där! Det känns bra att veta att kycklingen jag nu har ätit upp i alla fall har mått bra under hela sin livstid. Huruvida den smakade bättre eller sämre än andra grillade kycklingar låter jag vara osagt. Jag älskar grillad kyckling och den här var väldigt saftig och god. Till kycklingen hade jag ris, gräddsås gjord på kycklingspad, grädde och maizena, samt broccoli och edamamebönor. Allt var gott.
Just nu följer jag en speciell matuppdelning till lunch och middag. Jag ska äta en portion på 350 g mat. 40% ska vara pasta/ris/potatis, 30% kött/fisk/fågel, 20% kokta grönsaker, 10% sås. Det är mer mat än man tror men allt gick ner utan problem.
Senaste kommentarer