Gladare kyckling, godare mat?!

Till middag ikväll grillade jag upp en rejält stor fågel, en Bosarpskyckling som vägde hela 2.2 kg! Inga små rackare de där! Det känns bra att veta att kycklingen jag nu har ätit upp i alla fall har mått bra under hela sin livstid. Huruvida den smakade bättre eller sämre än andra grillade kycklingar låter jag vara osagt. Jag älskar grillad kyckling och den här var väldigt saftig och god. Till kycklingen hade jag ris, gräddsås gjord på kycklingspad, grädde och maizena, samt broccoli och edamamebönor. Allt var gott.

Just nu följer jag en speciell matuppdelning till lunch och middag. Jag ska äta en portion på 350 g mat. 40% ska vara pasta/ris/potatis, 30% kött/fisk/fågel, 20% kokta grönsaker, 10% sås. Det är mer mat än man tror men allt gick ner utan problem.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *