Pulled pork på fläskkotlett

Kvällens middag hade stått i ugnen sedan klockan 6 i morse. Jag gjorde pulled pork på fläskkotlett. Jag hade köttet i ugnen på lite knappt 100 grader hela dagen. När jag tog ut grytan bara föll köttet isär (bara ner med en gaffel och hjälpa till lite) och blandades ihop med barbequesåsen i grytan. Resultatet blev som vanligt ett otroligt mört och smakrikt kött. Vi serverade det i tortillabröd med vanliga tacostillbehör.

Det tål att upprepas, pulled pork är verkligen, verkligen gott. Ni måste testa att göra det själva! Ni kommer inte bli besvikna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.