Nya brödsorter

Jag är numera med i Pågens brödpanel. Det betyder att jag får hemskickat brödnyheter lite då och då. Häromdagen fick jag ett paket med fyra nyheter. Pågens nyheter är veteklämmor, lingon grova special, lant samt krisprolls müsli.

Först ut att provsmakas blev veteklämmorna. De var goda och saftiga med en sötaktig smak. Passar nog bra till de flesta pålägg. Själv åt jag dom med hummus, ägg och grönsaker och det var gott. Så här i sportlovstider ser jag framför mig att dessa klämmor skulle passa perfekt med smör och salami och intas i skidbacken när man behöver fylla på i magen. Jag kan tänka mig att många barn som inte gillar grova smörgåsar kommer bli väldigt förtjusta i brödet. Själv älskar jag denna typ av bröd, perfekt helgbröd när man kan och vill lyxa till det, men föredrar egentligen att äta lite grövre bröd som mättar längre.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *