Winqs Sports

Tröja och vattenflaska från Winqs Sports
Tröja och vattenflaska från Winqs Sports

Kommer ni ihåg outdoor-eventet Get back together jag var på i oktober 2021? Jag var lyrisk när jag gick därifrån. Ett av företagen jag pratade mycket med var Winqs Sports. Världens första sportmärke som tillverkar alla sina skor, kläder och accessoarer med biobaserade eller återvunna material, certifierade koldioxidneutrala och med ett transparent cirkulärt koncept. Som deras slogan säger – Maximum performance, minimum footprint.

Maximum performance, minimum footprint
Maximum performance, minimum footprint

De lovade mig på eventet att jag skulle få vara en av de första att få testa deras skor och kläder. Inte bara tomma ord, utan Winqs Sports lovar verkligen vad de håller. Jag har nu fått hem den helt nylanserade löpartröjan Winqs AiRun Running Shirt och en vattenflaska. Löparskor är på väg.

Älskar tröjan - snygg, skön, följsam och lätt som en fjäder!
Älskar tröjan – snygg, skön, följsam och lätt som en fjäder!

Tröjan är helt magisk. Lätt, skön, följsam, effektiv och snygg! Den är fri från plast och klimatneutralt producerad i Portugal. Nu väntar jag ivrigt på löparskorna. Det är snart mars och den sköna löparsäsongen är i startgroparna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *