Nytt spel från Skylanders – Skylanders: SuperChargers

Skylanders SuperChargersIdag fick jag reda på en riktigt rolig nyhet för alla spelälskande barn och vuxna! Det kommer ett nytt Skylanders spel i höst (släpps 25 september). Och inte vilket Skylanders som helst. Den här gången lägger gänget in högsta växeln och vi kommer få lära känna Skylanders: SuperChargers. Sedan tidigare finns Skylanders: Trap Team, Skylanders: Swap Force, Skylanders: Giants och Skylanders: Spyros Adventures.

I Skylanders: SuperChargers får olika fordon liv. Vid rodret eller ratten, i kraftfulla land-, havs- och flygfarkoster kan alla portalmästare ge sig in i action-äventyret på helt nya och spännande vis. Längs slingriga vägar, djupt ner i forsande undervattensäventyr och rakt upp i himlavalvet. Visst låter det spännande?!

Svensk trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_–MDSLfZnc

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *