Nyttigt mellanmål Valio Selection kvarg

Jag har länge varit på jakt efter Valios senaste mellanmål kallat Valio Selection. Valio Selection är portionsförpackade bägare med smaksatt kvarg och grekisk yoghurt. Perfekt som mellanmål då de är mycket proteinrika. Hittills har jag bara fått tag på Valio mellanmålskvarg.

Nyttigt mellanmål Valio Selection kvarg

Goda mellanmål från Valio Selection

Valio mellanmålskvarg finns i smakerna Äpple & päron respektive Jordgubb & rabarber. Alldeles lagom storlek på förpackningen för ett lättare mellanmål (komplettera dock gärna med tex en matig smörgås eller banan). Båda smakerna är riktigt krämiga, smakrika och goda. Smakerna känns äkta om man jämför med många andra smaksatta kvarg. De innehåller inget artificiellt sötningsmedel, med däremot socker. Synd, annars hade jag lätt ätit minst en bägare varje dag!

Nu håller jag ögonen öppna för den grekiska yoghurten. Är det någon som har sett dessa i butik?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Jag äter den grekiska yoghurten nästan VARJE dag i bilen på jobbet !!
  UNDERBAR – inte minst dem med äpple och kanel 🙂
  jag är beroende !!
  KRAM

 2. Elin skriver:

  Jag har bara sett grekisk yoghurt på Ica, dock ingen kvarg! Den grekisks med äpple och kanel är supergod!

 3. caroline skriver:

  åhhh kvarg måste vara det ja saknar mest med sverige!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *