Ont i ljumsken?

Jag tänkte häromdagen på att jag är lyckligt lottad som har en frisk och stark kropp. Jag har inte varit skadad något de senaste åren, har inga problem eller känningar alls när jag springer trots att jag mest springer på asfalt.

I morse blev det transportlöpning till jobbet, en sträcka på ca 13 km. Jag glömde tyvärr att sätta på pulsklockan men jag sprang exakt lika länge som senaste avsnittet av P3-dokumentär som handlade omTony Deogan och fotbollsvåldet höll på. Enligt min iPod 73 minuter. Bra och intressant dokumentär förresten.

Kroppen var pigg trots att jag gav mig iväg 5:15. Men halvvägs högg det till i höger ljumske. Jag kunde springa vidare ändå. Inte så att det gör jätteont men något är det. Har stretchat höftböjaren och får göra en bättre stretch hemma ikväll. Hoppas det bara är något tillfälligt. Skulle vara typiskt om man blir skadad nu när det börjar bli trevligt löparvädar och flera löpartävlingar som är inbokade när man har varit frisk och hel hela läbbiga vintern.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *