Squash-premiär

Squash-premiär

För ett par veckor sedan åkte jag och Mattias iväg med barnen till en sporthall i närheten av oss och barnen fick testa på att spela badminton för första gången. De tyckte båda att det var jätteroligt så det är en aktivitet vi tänkte göra då och då. Perfekt att barnen får röra på sig under roliga former och alla tillsammans!

Redo för spel

I den här sporthallen finns förutom badmintonbanor även innebandyplaner, pingisbord, squashbanor, golfhall och ett gym. Ett riktigt guldkorn alltså! Jag och Mattias blev sugna på att testa squash. Ingen av oss hade testat det förut. Idag när båda barnen var på fotbollsträning passade vi på att spela 45 minuter.

Svettigt men kul!

Det var mycket svårare än det såg ut att vara. Jag trodde bollen skulle studsa mer än den i själva verket gjorde. Man fick ta i ganska mycket och springa fram och tillbaka. Det gällde att vara snabb samtidigt som man skulle försöka få till en bra racketträff. Vi fick till lite spel ändå och vi blev både trötta och svettiga. Roligt var det också! Som vanligt kul att göra något tillsammans!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. En plats i solen skriver:

    oh det skulle jag vilja testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *