Ostnyheter från Valio

Ostnyheter från Valio

Ostnyheter från Valio

Vi äter mycket ost hemma hos oss. Finns det något godare än ett glas Oboy och limpmackor med ost? Jag och familjen föredrar ost med mycket smak. Gärna långlagrad. Vi är inte ensamma om detta. I en nyligen genomförd undersökning av YouGov framkom det att hela 27 % efterfrågar fler ostar med mer smak. Nu kommer två ostnyheter från Valio för att möta den stora efterfrågan.

Gourmesan

Gourmesan

Cheddar

Cheddar

Valios ostnyheter är dels Gourmesan, dels Cheddar. Det är två smakrika och lagrade ostar som hämtat inspiration från nordliga smaker och europeisk osttradition. Gourmesan är gjord på italienskt vis och Cheddar är gjord på brittiskt vis men båda i kombination med inspiration från nordlig osttradition. Båda ostarna passar lika bra på smörgåsen, på ostbrickan som till matlagning.

De nya ostarna kommer dessutom i en praktisk återförslutningsbar ostkupa. Det här är Valio först ut med på marknaden. Hur smart som helst. Nu slipper man använda plastpåsar som lätt blir äckliga kring osten. Man slipper även använda fat till osten vid servering, det blir mindre kladd och osten håller sig fräschare längre i ostkupan.

Verkligen smakrika och goda ostar

Verkligen smakrika och goda ostar

Verkligen smakrika och goda ostar. Smakrika utan att vara för starka. Perfekta familjeostar med andra ord! Cheddar blev både min och Mattias favorit. Och ostkupor var en riktigt smart idé. Hoppas fler osttillverkare inför detta!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *