Pajernas paj

Ost- och skinkpaj serverades till middag igår söndag. Lika gott som vanligt! Gustaf ville först inte ha. Han sa att han inte gillar paj. Sen såg han att den innehöll skinka och då tog han en skinkbit. En del av ”övriga pajen” kom med i hans tugga. Gustaf utbrister då, men det var ju jättegott!!! Han åt sen inte bara en bit paj utan flera. Med andra ord, pajen var riktigt lyckad!

Pajdegen bestod av 1 dl dinkel fullkorn, 2 dl dinkelsikt, 75 g smör, 3 msk keso. I pajfyllningen hade jag en rejäl laddning skinka, riven överbliven ost, 3 ägg, 3 dl mjölk, salt och peppar, körsbärstomater och broccoli, toppat med paprikapulver.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.