Veggo-lunch igen

I tisdags testade jag en av Goohs nya pastarätter, Pasta med svampsås. Idag var det dags att testa den andra pastanyheten, Pasta med krämig ostsås. Vegetarisk den med alltså. Rätten består av pasta med ostsås gjord på parmesan, italico och gorgonzola. Lite broccolistjälkar finns också med för att ge tuggmotstånd.

Stor portion mat. Mycket pasta men å andra sidan består ju rätten bara av pasta, broccoli och sås. Rejäl mängd sås. Mycket broccoli. Den var dock skuren i små, små tärningar. För små enligt mitt tycke. Som vanligt vad gäller Gooh-rätterna ser maten aptitlig ut när man lägger upp den på tallriken (värma ska man dock alltid göra i ursprungsförpackningen som dessutom har den smarta funktionen att den piper när maten är varm). Perfekt kokt pasta. Bra tuggmotsånd på broccolin. Krämig sås. Såsen var ganska smakrik men det saknades sting tyckte jag.

Som vanligt när det kommer till vegetarisk mat saknar jag proteinkällan. Det kan man självklart komplettera med om man skulle vilja det men å andra sidan förtar det poängen med att köpa en låda. Man vill ha allt samlat och klart och inte behöva ta med något hemifrån eller köpa extra i butik.

Eftersom jag gillar grönsaker till mat kompletterade jag min mat med färska grönsaker och kokta gröna bönor.

Sammanfattningsvis var maten helt okej. Troligen inget jag personligen kommer att köpa igen. Betyget blir 3 av 5.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *