Påskstut

Det känns inte som om det var så länge sedan det var jul. I veckan är det redan påsk. Tiden går så fort. Äntligen börjar snön tina bort här i Stockholm. Jag såg mitt första vårtecken imorse – krokusar i rabatterna. Härligt!

Påsk innebär härliga lediga dagar och god mat med nära och kära. Det som under julen hette julskinka heter nu helgskinka och vår söndag inleddes med en nybakad och griljerad skinka på ett tunnbröd med Västervikssenap och hemgjort äppelmos. En klassisk julig skinkstut som nu är en påskstut. Så gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *