Ekojuicer från God Morgon

Ekojuicer från God Morgon

Ekojuicer från God Morgon

På helgerna brukar vi lyxa till frukosten med ett glas uppfriskande juice. Självklart ska den vara ekologisk och bestå av 100% pressad frukt. Märke på juicen spelar egentligen ingen roll. God Morgon som är störst i Sverige på ekologisk juice lanserar nu fyra helt nya ekojuicer samt klassiska apelsin i  praktiska och miljövänliga plastflaskor som ingår i pantsystemet och innehåller återvunnen plast. Jag fick hem kuponger för att testa dessa ekojuicer från God Morgon (produktprov).

Min trevliga söndagsfrukost!

Min trevliga söndagsfrukost!

De nya juicerna kommer i smakerna klassisk Apelsin, Äpple & jordgubb, Äpple & fläder, Mandarin & morot samt Citrus. Jag valde klassisk apelsin då jag vet att hela familjen gillar denna. Mycket fräsch och god juice med bra balans mellan sötma och syra. Trevligt att den innehåller fruktkött. Den nya flaskan får högsta betyg – man ser vad man köper, den håller juicen fräsch och den går att återvinna. En juice jag säkert kommer att köpa fler gånger framöver.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *