En fransk start på söndagen

En fransk start på söndagen

En fransk start på söndagen

I fredags var jag på pressvisningen av den nya franska bistron, Le Bistro, som ligger i Västermalmsgallerian mitt i Stockholms innerstad. En mysig restaurang både vad gäller utformning och stämning och mat och service som imponerade på mig. När man gör ett besök på Le Bistro tycker jag inte heller man ska missa själva cafédisken där det säljs bakverk, bullar och andra godsaker från Petite France, ett av stans bästa bageri med de godaste bakelserna i äkta fransk stil. Gottegris som jag är kunde jag inte låta bli att köpa med mig några godsaker hem. Först och främst helt underbara chokladbollar som jag och familjen omedelbart njöt av till kvällsfikat. Smakade verkligen äkta choklad och långt ifrån de prefab man så lätt köper i butik! Men vi fick också en fransk start på söndagen.

Bland det godaste jag ätit i croissantväg!

Bland det godaste jag ätit i croissantväg!

Är det något jag är förtjust i så är det croissanter. När jag såg dessa läckerheter ligga där högst upp på cafédisken kunde jag inte motstå att köpa hem fyra stycken. Jag frös in och tog fram tidigt på söndag morgon. När de var nästan tinade fick de ligga i en varm ugn några minuter för att få dom så där läckra, småvarma och krispiga som nybakade croissanter brukar vara. Och vet ni, det var bland det godaste jag ätit i croissantväg! Jag njöt av frasigt yttre och mjukt inre och de smakade helt ljuvlig! Bästa starten på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Diana skriver:

    mums älskar frukost som du vet kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *