Perfekta komplementet till din grillmiddag

För ett tag sedan fick jag hem fyra olika slow-cooked produkter från Scan. Alspånsrökt Lårklubba och Alspånsrökt Bringa har vi redan mumsat i oss – supergott! Nu har vi även testat  grillbacon med smak av äpple. Perfekta komplementet till din grillmiddag.

Perfekta komplementet till din grillmiddag

Perfekta komplementet till din grillmiddag

Grillbacon från Scan

Grillbacon från Scan

Vi gjorde en ”enkel” grillmiddag med fläskkarré, grillbacon och färdiggjord potatissallad. Grillbaconet var fantastiskt smakrikt och gott! Satte verkligen piff på en annars ganska vanlig grillmiddag hemma hos medelsvenssons. Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *