Picked with passion

Picked with passion

Picked with passion

Jag tycker alla gånger att det är värt att betala extra för att få produkter av hög kvalitet. De är ofta mycket godare och bätre för både den egna hälsan och miljön. För ett par veckor sedan lanserade Gåshaga Gourmet, som importerar och distribuerar delikatessvaror till butiker och restauranger, det egna varumärket PICKED with PASSION.

Hallonmarmelad på kex med ost - MUMS!

Hallonmarmelad på kex med ost – MUMS!

PICKED with PASSIONs sortiment består för närvarande av handgjorda marmelader, kolasåser, smörkolor och geléer. Man satsar på produkter utan onödiga tillsatser, fina smaker, noga utvalda råvaror och småskaliga, hängivna producenter med fokus på hög kvalitet och genuint mathantverk. Sortimentet kommer att utökas med fler produktgrupper successivt.

Hur god kan en kola bli egentligen? Picked with passion har svaret!

Hur god kan en kola bli egentligen? Picked with passion har svaret!

Picked with Passion vinbärsgelé

Picked with Passion vinbärsgelé

Njutning i en burk!

Njutning i en burk!

Då jag inte kunde gå på lanseringen fick jag hem några av produkterna för test och recension. Jag fick hallonsylt, vinbärsgelé, kolasås med vaniljsmak och smörkolorna  i samtliga smaker. Mycket vackra burkar och förpackningar. Och smakerna ska vi inte tala om. Här talar vi mathantverk på hög nivå. Man känner riktigt stor skillnad. Det är klara rena smaker på marmelad och gelé. De smakar äkta och fantastiskt gott!!! Smörkolorna är farligt goda. De är lena, smakrika och smälter i munnen. En godisälskares våta dröm! Att bara ta en är en omöjlighet…

Kolasåsen sparar jag till nyår!

Kolasåsen sparar jag till nyår!

Kolasåsen sparar jag till nyår. Tänk er en enkel vaniljglass toppad med en slät och len glassås. Vad kan gå fel?!

Produkterna säljs i välsorterade butiker tex NK Saluhall, Urban Deli, Tehuset Java med flera och även på nätet tex mathem.se och koket.se. Priserna ligger på 79 kr för marmelader, 99 kr för kolasåser, 105 kr för smörkola och 69 kr för geléerna.

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *