Duka fram fredagsmyset

Duka fram fredagsmyset

Duka fram fredagsmyset

Syrlig Rödlök

Syrlig Rödlök

Lagrad Parmesan

Lagrad Parmesan

I fredags var det åter dags att duka fram fredagsmyset. Självklart passade vi på att njuta av OLWs senaste chipsnyhet Limited Edition Jubileumschips. Det kommer i två olika smaker – Syrlig Rödlök och Lagrad Parmesan. Förutom att innehålla chips väljer OLW att på påsarna lyfta fram sitt partnerskap och sitt stöd till Maskrosbarn.

Stöd till Maskrosbarn

Stöd till Maskrosbarn

OLW har varit stödpartner till Maskrosbarn sedan 2014. Genom åren har de bidragit aktivt till såväl fredagsmys som sommarlovsläger för Maskrosbarns barn och ungdomar. 2015 hade OLW en Limited Edition-kampanj där de lånade ut sina påsar för att sprida kännedom om Maskrosbarns viktiga arbete under parollen ”Fredagsmys för alla”. Återigen väljer nu OLW att lyfta fram barnrättsorganisationen på sina två jubileumschips genom information om Maskrosbarn på chipspåsarna. Texten på påsarna lyder: ”Vi stödjer Maskrosbarn. Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar med att stödja barn som växer upp med föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk.”

Dags att smaka!

Dags att smaka!

Ett trevligt och gott smaktest!

Ett trevligt och gott smaktest!

Chipsen är lövtunna och har som sagt smaken av syrlig rödlök respektive lagrad parmesan. Mycket spröda, läckra chips med god smak. Min och Mattias favorit blev lagrad parmesan. Barnens favorit blev syrlig rödlök. De tyckte dock smaken var för mesig. De gillar chips med mycket kryddor på.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.