När jag ändå är i gång

Idag är en sån där ”latdag” som man har då och då. Jag saknade inspiration och ork att laga någon riktig middag. Mattias äter ute med gamla kollegor, barnen fick rester från igår och själv värmde jag en paj jag hittade i frysen.

Det var dock inte vilken paj som helst. Det var en av Felix nyheter ”Felix Finaste Ostpaj” som är ett helt nytt pajsortiment för ostälskaren. Perfekt för mig alltså som är en ost- och pajälskare. Idag testade jag sorten Fetaost & oliver med grillad paprika och ruccolacrème. Jag värmde den i mikron och jag kompletterade med en tomat.

Eftersom jag värmde i mikron blev inte pajskalet så sprött som jag helst skulle velat ha det men smaken var det inget fel på. Fyllningen var verkligen smakrik och god. Den var ostig och kändes matig då den även innehöll bland annat oliver, paprika och rödlök. Ovanpå pajen var en klick ruccolacrème. Crèmen var god men kändes onödig. Pajen var tillräckligt krämig utan denna.

Sammanfattningsvis en god och snabblagad maträtt som slank ner utan problem. Man måste dock komplettera pajen med grönsaker och varför inte grillad kyckling?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *