Pops Crunchy

Som jag skrev igår har Cloetta kommit med ytterligare en nyhet i sitt godissortiment, Pops Crunchy. Cloetta beskriver Pops Crunchy så här : ” Är helt ny i smak och form, den är härligt spröd i konsistensen och har en lättsaltad yoghurtbaserad fyllning i kärnan”.

Vad tyckte vi om den då? Jag tyckte den var jättegod. Den var spröd och smakade gott, men någon salt smak kände jag inte. Mattias tyckte den var för sötsliskig (det tycker han om de flesta godissorter), Filippa tyckte den var jättegod (det tycker hon om de flesta godissorter), Gustaf hann inte smaka idag. Jag älskar att testa alla nyheter som kommer ut och rekommenderar er att testa denna. Är du likadan eller en sån som håller dig till det du känner till?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Monica skriver:

    Jag är nog ganska skeptisk till nya smaker och håller mig mest till gamla favoriter. Men visst är det kul att testa nya saker ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *