Premiärjogg med shorts

Imorse sprang jag till jobbet igen (13 km). Jag försöker göra det en gång i veckan. Imorse hade jag shorts på mig för första gången och det var så skönt! Jag hade mina kompressionsstrumpor uppdragna till knäna så jag kanske inte var så snygg men jag är smått beroende av mina kompressionsstrumpor och kan inte tänka mig att springa längre sträckor utan dom. Det känns på något sätt lättare att springa med dom på mig.

Nu är resten av veckan helt blank vad gäller träningsplaneringen. Jag ska på heldagskurs på andra sidan stan onsdag, torsdag och fredag och då får jag se hur mycket träning jag orkar och hinner med. Något löppass ska jag försöka klämma in men i övrigt får jag se.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *