Stronger X Color Obstacle Rush

Stronger X Color Obstacle Rush
Stronger X Color Obstacle Rush

Jag springer inte lopp särskilt ofta längre. Vid min ålder känner jag inte att det finns mycket, om ens något, att bevisa, haha! Jag springer för att jag tycker det är kul! Och lopp kan vara kul. Jag blev inbjuden till Stronger X Color Obstacle Rush den 3 juni för ett lopp i glädjens tecken.

Kittad i snygga kläder från Stronger!
Kittad i snygga kläder från Stronger!

Color Obstacle Rush är ett lopp som gick av stapeln på Gärdet i början på juni och bestod av fem roliga kilometer fyllda med hinder, färgpulver, musik, glädje och skratt. Jag var inbjuden av klädmärket Stronger, som jag tidigare varit på event hos. Stronger stod som en av sponsorerna till loppet. Jag fick ta med min partner in crime Sara och vi kläddes i ursnygga kläder från Stronger.

Nedfärgad innan jag ens sprungit loppet!
Nedfärgad innan jag ens sprungit loppet!

Man springer inte loppet för att tävla och komma först in i mål. De flesta springer i grupp och gör detta som en rolig aktivitet ihop. Jag och Sara hade riktigt roligt tillsammans med de andra inbjudna från Stronger. Vi skrattade, hoppade, krälade, sprang vilse (ja, några 5 km blev det inte, hihi, men vi skyller på lagledaren Paula) och blev nedsprutade med färg. Vi fick känna oss som barn igen helt enkelt. Superkul!

Jag och min partner in crime Sara!
Jag och min partner in crime Sara!

Tack Stronger och tack Sara för att du hänger med på alla galenheter!

Nämen det var som att bli barn igen!
Nämen det var som att bli barn igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *