Proteinbar för julälskare

Proteinbar för julälskare

Proteinbar för julälskare

Mellanmål är helt klart min grej. Jag äter mellanmål både på förmiddagen, eftermiddagen och lite senare på kvällen. Frukost, lunch och middag där emellan. För det mesta äter jag bra mellanmål som yoghurt och macka, proteinpudding med topping, ägg och keso, riskakor med jordnötssmör och banan eller liknande men ibland slinker det ner godis, snacks och en och annan proteinbar. Nu har Swebar släppt en proteinbar för julälskare. En proteibar med smak av Lussebulle.

Tillfällig säsongsmak.

Tillfällig säsongsmak.

Smakade helt okej!

Smakade helt okej!

Swebar Lussebulle finns i begränsad upplaga över julen. Den innehåller 18 gram protein per bar och har en låg sockermängd. Jag gillar jul och julsmaker som saffran och pepparkaka men på en proteinbar? Utgångsläget var skeptiskt. Lussebulle hade en mjuk konsistens och smakade precis lagom med saffran. Helt okej faktiskt!

*Produktprov, obetalt samarbete*

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *