Vad lite det krävs för att göra någon glad

Vad lite det krävs för att göra någon glad

Vad lite det krävs för att göra någon glad

Tänk vad lite det krävs för att göra någon glad. Jag kom precis hem från ett möte som rivit upp många känslor i mig och möttes av en korg full med ekologiska och vegetariska nyheter från Felix. Jag blev alldeles varm i själen. Korgen innehöll nyheten Felix Ekologisk Hummus som kommer i tre olika smaker, Felix Veggie Bowls, veganska färdiglagade kompletta rätter som också kommer i tre härliga smaker, en nybakad surdegsbaguette från Fabrique, ett av mina favoritbagerier, samt helt underbara färska grönsaker i härliga färger. En korg där både innehåll och tanke får mig att må bra! Stort tack!

Hummusen med bröd och grönsaker högg vi genast in på till kvällsmyset – så fräscht och gott. Mer om det kommer på bloggen senare idag. Dagens lunch kommer att bli Mexican Bean Bowl – Tacokryddad gryta med majs, tomater, bönor, rödlök, chili, lime och råris. Färska grönsaker och baguette till detta såklart. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Cecilia skriver:

    Gu’ så gott. Å vilken perfekt timing på leveransen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *