Revolution i dippmixhyllan
Är du en chips- och dippätare eller föredrar du att äta dina chips som de är? Chips utan smak, typ lättsaltade chips och vickningschips (finns dessa ens kvar?!) älskar jag att doppa i en smakrik dipp. Smaksatta chips gör sig bäst som de är om ni frågar mig. Vill man snacksa nyttigare finns det inget godare än grönsaksstavar och en god dippsås. De dippsmaker jag brukar köpa är holiday, american och tortilla. Nu gör företaget Gårdschips revolution i dippmixhyllan. Glöm tortilla, vitlök och dill. Nu är det smaker inspirerade från den svenska naturen som gäller. De nya smakerna är Kantarell, Sparris, Rödbeta och Lingon. Låter ju helt galet! Kul med nytänk!
Förutom spännande smaker på dipperna består de endast av naturliga ingredienser och är helt fria från E-ämnen och onödiga tillsatser. Jag väljer ofta bort produkter med onödiga tillsatser så det här är en välkommen produkt.
Tillsammans med de nya dipperna lanserar Gårdschips även en ny chipssort – Lättsaltade chips med Atacamasalt. Atacamasalt är ett chilenskt havssalt som är naturligt hälsosammare med 35% mindre natrium än vanligt salt.
Jag har aldrig testat Gårdschips förut så det ska bli spännande att smaka tillsammans med dippen. Jag återkommer självklart med smakrecension. En sak som fångade mitt intresse var märkningen på chipspåsen. Där finns det redovisat exakt vilken Potatissort, Chipsmästare, Odlare och Åker som chipsen är gjorda och kommer från. Man nästan känner myllan under fötterna, potatisen som dras upp och vägen från potatis till min chipsskål. Stort gilla!
*** Produktutskick, men åsikterna är mina och familjens egna ***
Senaste kommentarer