Ekolyx från topp till tå

Ekolyx från topp till tå

Ekolyx från topp till tå

Som ni vet är jag mycket förtjust i det danska företaget Urtekram som jag har skrivit om flera gånger tidigare. De är Skandinaviens största ekologiska producent i vars sortiment det finns både livsmedel och hygienartiklar. Nu kommer Urtekram med ekolyx från topp till tå. De lanserar den nya kroppsvårdsserien Morning Haze.

Morning Haze är gjord på naturliga, ekologiska och veganska ingredienser. Vitaminer från hjortron och tranbär ska förse håret med näring, solrosprotein som verkar återuppbyggande, hyaluronsyra och aloe vera som  verkar återfuktande samt pilbarksextrakt som har en antibakteriell och lugnande effekt.

Förpackningarna ser lyxiga ut med sina guldiga inslag. I serien finns produkter för hela kroppen: Schampo, balsam, spraybalsam, duschtvål, bodylotion, handtvål, handkräm och krämdeo. De kommer att säljas på apoteken runt om i Sverige.

Jag älskar dessa produkter. Håret känns rent och lent, tvålarna rengör utan att torka ut, krämerna återfuktar och gör huden mjuk och smidig och deon känns skonsam och vårdande. I beskrivningen står det att serien har en doft av fläder. Jag vet inte riktigt hur fläder luktar men produkterna har en pigg, fräsch doft som passar mig perfekt. En stor tumme upp från mig!

*** Produktutskick, men åsikterna är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.