Saft med stevia

Vi dricker mycket saft hemma hos oss. Både barnen och vi vuxna. Vi köper enbart Fun Light. Vi gillar både smakerna och det faktum att de är helt utan kalorier. De innehåller dessutom enbart naturliga aromer och färgämnen.

Många avstår från att köpa Fun Light Original då den innehåller sötningsmedlet aspartam. Men det finns ett alternativ i form av Fun Light Green. Istället för aspartam är den sötad med steviolglykosider från steviaväxten. Fun Light Green finns sedan tidigare i smakerna Strawberry Marula, Blackberry Blueberry och Raspberry Pomegranate. Nu har de fått sällskap av nyheten Pear Kiwi.

Jag har tidigare testat jordgubb och björnbär och tyckte de var ganska goda. Som vanligt vad gäller steviasötade produkter är jag dock inte helt förtjust i den något konstgjorda söta eftersmaken. Idag provsmakade jag den nya smaken Pear Kiwi och den hade en frisk, god smak. Kommer att passa perfekt i sommar! Det som var mest positivt var att den inte hade samma markanta eftersmak. Toppen!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Tack för tipset 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.