Lindahls proteinrika kvarg i mat

Förutom nya smaker på kvarg kommer Lindahls mejeriprodukter med andra spännande produktnyheter. Nu får vi även Lindahls proteinrika och nyttiga kvarg i mat. Räk-, kyckling- och laxsallad gjord på fettsnål och proteinrik kvarg som bas i stället för majonnäs. Ca 6 % fett i stället för 40 %, ca 12 % protein i stället för 4 %. Perfekt som del av lunch eller middag eller varför inte som nyttigt mellanmål i farten?!

Lindahls lax- och kycklingsallad med kvarg.

Lindahls lax- och kycklingsallad med kvarg.

Fettsnål och proteinrik färdigmat.

Fettsnål och proteinrik färdigmat.

Nyheterna är alltså Lindahls Laxsallad med kvarg, Lindahls kycklingsallad med kvarg samt Lindahls räksallad med kvarg. Laxsalladen har 24 g protein i bägaren och 9.9% fett, kycklingsalladen har 22 gram protein och 7.4% fett och räksalladen har 20 gram protein och 7.1% fett. Det ska läggas till att de innehåller sötningsmedel, ifall någon undrar.

Idag köpte jag hem kyckling- och laxsalladen. Räksalladen hittade jag inte i butiken jag var. Det här ska bli mycket spännande att testa! Har ni testat dessa ännu?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åh dessa måste jag också testa, visste inte att de fanns. 🙂

  2. mia skriver:

    nyttig??? är ju full med skitingredienser, tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *