Lindahls proteinrika kvarg i mat
Förutom nya smaker på kvarg kommer Lindahls mejeriprodukter med andra spännande produktnyheter. Nu får vi även Lindahls proteinrika och nyttiga kvarg i mat. Räk-, kyckling- och laxsallad gjord på fettsnål och proteinrik kvarg som bas i stället för majonnäs. Ca 6 % fett i stället för 40 %, ca 12 % protein i stället för 4 %. Perfekt som del av lunch eller middag eller varför inte som nyttigt mellanmål i farten?!
Nyheterna är alltså Lindahls Laxsallad med kvarg, Lindahls kycklingsallad med kvarg samt Lindahls räksallad med kvarg. Laxsalladen har 24 g protein i bägaren och 9.9% fett, kycklingsalladen har 22 gram protein och 7.4% fett och räksalladen har 20 gram protein och 7.1% fett. Det ska läggas till att de innehåller sötningsmedel, ifall någon undrar.
Idag köpte jag hem kyckling- och laxsalladen. Räksalladen hittade jag inte i butiken jag var. Det här ska bli mycket spännande att testa! Har ni testat dessa ännu?


Åh dessa måste jag också testa, visste inte att de fanns. 🙂
nyttig??? är ju full med skitingredienser, tyvärr