Fiskvariation förnöjer

Den fisk vi äter mest av här hemma är helt klart lax. Gott, enkelt att tillaga, går att variera (även om jag ofta tillagar den på samma sätt – ugnsbakad med bara salt, peppar, dill och citron) och ganska billigt. Röding är annars en av mina favoritfiskar och även färsk tonfisk.

Idag blev det vit fisk till middag för ovanlighetens skull. Det blev stekta pangasiusfiléer med potatismos och grönsaker. Jag panerade inte fisken utan stekte den bara med salt och peppar i lite smör. Riktigt gott och slår köpta fiskpinnar med hästlängder! Moset gjorde jag såklart av kokt potatis som jag mosade och blandade med en klick varmt smör och lättmjölk. Inget pulvermos här inte! Kommer inte över min tröskel. En toppenenkel måndagsmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.