Säker transport i Bangkok med Transferbkk

Idag har vi spenderat hela dagen i Bangkok. Vi gjorde en heldag på Bangkoks största zoo. Djurparken ligger ca 30 minuters bilfärd från city och vi ville ha en säker och bekväm resa dit och tillbaka.

Vi valde därför att anlita Dawin på företaget Transferbkk. Det är ett företag som har fina bekväma bilar med bilbarnstol och svensktalande chaufför. De erbjuder dels transfer till och från flygplatsen och hotellen i Bangkok, dels privatchaufförer som kör en vart man vill och när man vill. Kolla in hemsidan eller deras sida på Facebook.

Vi åkte väldigt bekvämt i en Toyota Fortuner. Gustaf fick bälteskudde och naturligtvis fanns det trepunktsbälten på samtliga platser. Sval och skön aircon. Chauffören Dawin som bor i Bangkok var en fantastiskt trevlig och utmärkt guide. Väldigt intressant att få lite inblick i hur det är att leva och bo i Bangkok och hur samhället fungerar här. En otroligt serviceminded och trevlig kille och det kändes snabbt som vi hittat en ny vän! Han körde dessutom mycket bra och kändes säker och trygg.

Självklart kommer vi anlita Transferbkk på söndag för transfer till flygplatsen. 3 veckor har gått alltför snabbt. Nu är det roliga snart slut… För denna gången!

20131115-232756.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *