Semesterläsning

Semesterläsning

Semesterläsning

Ni är många som är nyfikna på min och familjens semester i Thailand vi nyligen kom hem från. Framför allt ni som följer mig på Instagram och kollar mina storys (allt finns samlat under höjdpunkter i Thailand och Thailand2) vill veta mer. Det kommer, när tid finns! Men i detta inlägg får ni en liten försmak. En sak vi försökt prioritera under semestern är självklart att umgås med varandra. Lägga bort mobil och andra elektroniska enheter. Men vi har också prioriterat semesterläsning. Finns inte mycket som slår en god bok, eller vad tycker du?

Det ska va gött att leva!

Det ska va gött att leva!

Bäst att pressa lite i solen!

Bäst att pressa lite i solen!

Mattias är digital och läser på sin Kindle. Själv älskar jag känslan av böcker och köpte därför med mig fyra pocketböcker. Tar enormt mycket plats så kanske även jag borde bli digital? I vilket fall, hann bara läsa två av böckerna men två riktigt bra och berör ett viktigt ämne – Skönhetens väg och Tatueraren i Auschwitz.

Nu har jag att läsa ett tag framöver!

Nu har jag att läsa ett tag framöver!

Jag vill också passa på att tacka Bokfabriken som när de fick höra att jag skulle ut och resa skickade mig fem pocketböcker och Bookmark förlag som skickade den nya boken Earthquake Bird. Ingen av dessa hann komma fram innan jag åkte men ska självklart läsas även om tiden är knapp när man är hemma.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *