Laxfilé i dillsås från Gooh

Laxfilé i dillsås från Gooh.

Laxfilé i dillsås från Gooh.

Som jag skrev tidigare har färdigmaten från Gooh fått en ny, enligt mig, snyggare design och två vidareutvecklade rätter, Kyckling teriyaki och Laxfilé i dillsås. Kycklingen testade jag och denna vecka var det dags för laxrätten. Laxen har alltid varit min favorit så förväntningarna var höga.

Aptitligt utseende redan i ursprungsförpackningen.

Aptitligt utseende redan i ursprungsförpackningen.

Samma smarta förpackning med pipfunktion vilket garanterar en perfekt värmd måltid. Aptitligt utseende på maten redan i förpackningen. Lika aptitligt upplagt på tallriken. Laxbiten var helt okej i storlek men hade ändå kunnat vara lite större.  Lite väl mycket matkorn och gröna linser i proportion till fisken. Bra mängd grönsaker. Perfekt mängd sås.

En härlig och god rätt som passar perfekt till lunch.

En härlig och god rätt som passar perfekt till lunch.

Laxen var verkligen smakrik, mör och mjäll. Matkorn och linser mycket goda och hade perfekt tuggmotstånd. Kul och kändes som ett bra och nyttigt alternativ till den tidigare potatisen. Grönsakerna, morötter och savoykål, var också perfekt kokta med krisp och var välsmakande. Det skulle finnas broccoli men det var inte något jag märkte av i min låda. God dillsmak på såsen.

Rätten mättade perfekt, även om jag personligen kompletterade även med färska grönsaker. En mycket stark fyra blir det sammanlagda betyget!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *