Smart förpackning

Den enda ketchupen som godkänns av hela familjen här hemma är Heinz ketchup. Jag är egentligen inget stort ketchupfan men ska det vara ketchup är det Heinz som gäller.

Idag kom ett trevligt bud hem till mig med Heinz nyhet för i sommar: Heinz Picnic size. Det är Heinz minsta ketchupflaska. Den innehåller bara 300 ml, och är därmed perfekt att ta med på sommarens alla äventyr då man har begränsat med plats. Annars är det samma goda ketchup som vanligt, helt utan tillsatser. Perfekt!

Heinz finns numera också på Facebook. För de 1000 första personerna som ansluter sig till sidan ges möjligheten att beställa hem ett produktprov med Henz Picnic size.

Flaskan, som alltså rymmer 300 ml, finns ute i butik nu och har ett pris på ca 14.90 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Andreas skriver:

    tack för tippset om heinz på facebook 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *