Verklig skönhet kommer inifrån

Det sägs att verklig skönhet kommer inifrån. Mår själen bra, mår kroppen bra och då ”strålar man” brukar man säga och det ligger något i det. Tyvärr räcker den inre skönheten inte alltid ända ut och man vill gärna ta till olika medel för att förbättra sitt utseende. Jag tycker verkligen inte att det är något fel med det, verkligen inte! Min blogg är ju en hälsoblogg och känner man sig vacker mår man många gånger bättre också och om man nu behöver lite hjälp på traven för att må bra är det väl helt okej!

 Cocoa Brown by Marissa Carter

Cocoa Brown by Marissa Carter

Nu verkar sommaren ha kommit, förhoppningsvis för att stanna ett tag. Man vill gå i korta kjolar och shorts. Men hur kul är det när man är blek som ett lakan?! Som tur är finns det snabb och bra hjälp mot detta. Den populära brun-utan-sol-serien Cocoa Brown by Marissa Carter har nu officiellt lanserats i Sverige. Serien består av åtta olika brun-utan-sol-produkter och har fått kultstatus i skönhetsvärlden och bra recensioner världen över.

Produkten låter bra. Den är snabbverkande och ger färg på bara 1 timme, lätt att applicera och torkar på några sekunder. Färgen är snygg, inte orange, och varar upp till 5-7 dagar. Den är skonsam mot känslig hy och luktar gott.

Jag har aldrig testat brun-utan-sol någonsin förut. Nästa vecka ska jag på Linie Award, studentmottagning och barnens skolavslutning. Kanske kommer jag komma med solkysst hy?!

Cocoa Brown by Marissa Carter finns att köpa på Coop.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *