Middag on the 4th of July

Coors light

Igår fredag var det USAs nationaldag – 4th of July. Vi firade detta genom en amerikansk inspirerad fantastiskt god middag som dock gavs ett väldigt svenskt avslut.

Chopped burger

Den goda middagen var Chopped burger. Jag hade åter köpt hem ett par paket Chopped BBQ Beef från Texas Longhorn och hamburgerbröd. Till detta serverade jag rödlök, sallad, gurka, tomat, paprika, rädisor, hemgjord hamburgerdressing, hemgjord guacamole, ost, senap, ketchup och bbq-sås. Mums så det förslår! Till detta drack vi klassisk amerikansk öl, Coors light. Ljust och gott och verkligen ett Jessica-öl. Passade perfekt till maten.

Jordgubbar och glass

Efterrätten blev som sagt väldigt svensk. Svenska jordgubbar med jordgubbsglass. Jag måste passa på att frossa i svenska jordgubbar den korta säsong som vi har dom här. De är fantastiskt söta och goda. Gudagott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *