Syskonlunch på en solig altan

Lunch ute på altanen.

Lunch ute på altanen.

Igår hade vi Mattias tre systrar med respektive och barn över på lunch. Fantastiskt soligt och varmt väder så självklart intogs lunchen på vår mysiga altan. Vi ordnade med skugga från altanmarkisen och även skugga genom vårt stora poolparasoll.

En dagens!

En dagens!

Goda pajer, sallad och bröd.

Goda pajer, sallad och bröd.

Vi gjorde en favorit i repris och bjöd på vin, öl, cider och alkoholfritt samt goda matpajer. Idag blev det en ost- och skinkpaj och två köttfärspajer. Mjukt och hårt bröd och sallad till detta. Jättegott och jättevarmt!

Galet god pinocchio-tårta.

Galet god pinocchio-tårta.

Till efterrätt blev det glass för barnen och den fantastiska pinocchiotårtan jag berättade om igår toppad med årets första egna jordgubbsskörd.

En härlig lunch och fika med mycket trevlig vuxensamvaro medan barnen lekte vattenlekar för fulla muggar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.