Snart drar jag på semester

Det är inte långt kvar nu tills jag och familjen drar på semester. Det har blivit en årlig tradition att vi åker i väg varje höst till ett varm och skönt land. Det brukar bli varannat år reguljärt till Thailand/Asien, varannat år charter till Egypten. Egentligen skulle vi alltså åkt till Thailand i år men vi hann inte planera och fixa en egen upplagd resa så det fick helt enkelt bli Egypten igen. Ett för oss nytt hotell den här gången. Det ska verkligen bli härligt med värme, sol och bad! Drömmer du också om sol, vatten och sommar kan jag tipsa om nya hudvårdsserien LdB Hydrating Aqua & Sea Pearls. Doften är tänkt just att föra tankarna till somriga dagar vid stranden, vilket skänker en välbehövlig kontrast till höst- och vintermörkret.

LdB Hydrating Aqua & Sea Pearls

LdB Hydrating Aqua & Sea Pearls

Serien LdB Hydrating Aqua & Sea Pearls har en blommig doft av bergamott, vita blommor och sandelträ och innehåller pärlextrakt som verkar mjukgörande och återfuktar huden. Jag gillar den verkligen då doften är lätt, fräsch och somrig. Jag tycker den påminner mycket om doften på hudvårdsserien Jane Hellen som var inne när jag var yngre. Duschtvålen är krämig, efterlämnar en skön känsla efter dusch. Hudkrämen är lagom tjock och krämig, gillar inte när krämer är rinniga, går snabbt in i huden och ger fukt åt torr och trött hösthy. Deon är lätt att applicera och fungerar både som deodorant och antiperspirant (tar bort de bakterier som orsakar svettlukt och hämmar uppkomsten av ny svett). Body Mist är en lätt parfym som kan användas på hela kroppen. Den innehåller även fuktbevarande ämnen som hjälper till att hålla huden mjuk.

Jag gillar alla produkter i serien. Både doft och funktion. Det är också en stor fördel att ha en hel serie med samma doft. Det blir annars lätt att man har en doft på schampo och balsam, en på duschtvål, en på hudkräm, en på deo, en på parfym, en på hårskum, etc etc. Nu luktar jag lite mer enhetligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.