Gainomax Protein Bar Bite Size

Har ni tänkt på hur knäppt det egentligen är att det finns så många produkter som är portionsförpackade? Allt från färdigmat, yoghurtbägare, kvarg, juice- och smoothieflaskor, drickyoghurt till proteinbars och bollar. Vad är egentligen en portion? Och är en portion för en stor, biffig kille samma som en portion för en liten, tanig tjej eller ett barn på 11 år? Visst kan man köpa fler än en men då kanske det blir för mycket eller om portionsförpackningen är för stor måste man kanske kasta om det inte finns bra förvaringsmöjligheter. Därför gillar jag nyheter som tex den som Gainomax precis har lanserat, Gainomax Protein Bar Bite Size. Det är minibitar av två av Gainomax storsäljare inom barssegmentet.

Gainomax Protein Bar Bite Size

Gainomax Protein Bar Bite Size

Gainomax Protein Bar Bite Size är mindre bitar av proteinbars à 10 gram förpackade i en 200 grams påse (motsvarar alltså lite drygt tre ”vanliga” proteinbars). Med dessa kan du ta precis så många bars du behöver, lite beroende på hur hungrig just du är eller hur intensivt ditt träningspass är. Barsen har en mjuk konsistens och högt protein innehåll och är tänkt att ätas direkt efter träning eller som mellanmål. Perfekt att ha liggandes i träningsväskan.

De kommer i smakerna Toffee (chokladöverdragen proteinbar med smak av kola) samt Blueberry (yoghurtöverdragen proteinbar med smak av blåbär).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *