Min 42-års dag

I tisdags var det min tur att fylla år. 42 år ung! En bra ålder tycker jag.

Sedan jag träffade Mattias tror jag att i princip varenda födelsedag jag har haft har spenderats hos svärföräldrarna i Östersund. Det blir inte lika traditionsenligt som vi brukar fira övriga familjemedlemmars födelsedagar men det får duga 🙂 !

Vädret kunde inte visa sig från någon bättre sida än på årets födelsedag. 30 grader varmt, klarblå himmel och strålande sol. Underbart!

Vilken dag att fylla år på!

Bad i StorsjönMorgonfirandet hade vi redan klarat av innan vi åkte upp till Östersund. Vi gick därför direkt på en god sommarfrukost följt av en tur till den lokala stranden som ligger precis nedanför svärföräldrarnas hus. Det var rekordvarmt i Storsjön, 21.5 grader varmt i vattnet. Vi hade en jättehärlig förmiddag med sol och bad.

JordubbsplockVälkommen på födelsedagsfika!Hemgjord tårta

Efter en restlunch bjöd jag på hemgjord jordgubbstårta. Jordgubbarna var nyplockade direkt från svärföräldrarnas jordgubbsland. Riktigt saftig och god tårta.

Eftermiddagen spenderades faktiskt framför allt inomhus, då värmen var enormt tryckande. Men jag klagar inte!

Bubbel för födelsedagsbarnetSkål för mig!Insalata CapreseGrillad lax med potatis, sås, sallad och bröd

På kvällskvisten var det dags för middag. Det var varmt och skönt så middagen intogs självklart ute på altan. Vi inledde den med bubbel och tilltugg. Detta följdes av Insalata Caprese till förrätt och grillad lax, kokt potatis samt grönsaker och såser till huvudrätt. Fantastiskt fräscht, gott och nyttigt!

FamiljefotbollUnderbar avslutning på en underbar dag

Kvällen avslutades med familjefotboll, efterrätt (mera tårta) och ett kvällsdopp. Nu var temperaturen i vattnet hela 23.5 grader. Hur ovanligt är inte det?!

Tack alla för en underbar dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *