Sommarens måste!

Vad har egentligen varit ett måste denna sommar? Ett paraply? Ett par gummistövlar och regnjacka? Äh, klart ett par snygga Flip-flops måste vara sommarens måste! Det har ju faktiskt inte regnat hela tiden. Lite snygg har man hunnit med att vara mellan regnmolnen.

Sommarens måste?

Sommarens måste?

Jag har vunnit ett par flip-flops med märket Ipanema som jag verkligen kan rekommendera. De är sköna, smarta och riktigt snygga. Sulan är mjukare och mer uppbyggd än många andra flip-flop sulor jag har haft förut. De är smarta på det sättet att de sitter fast ganska bra på foten i och med att stortån har en egen plats mellan de två remmarna. Den beiga färgen känns somrig och de guldfärgade remmarna dekorerade med ädelstenar bidrar till en riktig glamourkänsla, snyggt!

Snygga flip-flops från Ipanema.

Snygga flip-flops från Ipanema.

De är ganska små i storleken så är man intresserad av att köpa bör man lägga på en storlek till sin normala.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *