Traditionsenligt midsommarbak

I år ska vi för första året på länge inte fira midsommarafton hemma hos oss. Vi håller oss dock i närområdet då vi ska fira med ett par kompisar och deras barn. De bor bara 5 minuter ifrån oss. Även om vi inte firar hemma så är vi ganska traditionsbundna och vill ha vissa saker till midsommarlunchen och middagen. En av de sakerna vi vill ha är hårt och mjukt tunnbröd. Det hårda har vi köpt men det mjuka brukar jag enligt traditionen baka själv. Så även i år. Fantastiskt smakrikt och gott tunnbröd. Ett måste till sillen och laxen, gärna med smör och en god lagrad ost.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *