Sommarsmaker från OLW

Sommarsmaker från OLW

Sommarsmaker från OLW

Extra grovräfflade chips för extra mycket smak!

Extra grovräfflade chips för extra mycket smak!

Snön har knappt börjat smälta här i södra Sverige men i mataffären börjar sommaren redan göra sitt intåg. Det är sommarsmaker från OLW som dyker upp i chipshyllan. Det är sk Limited Edition-chips. Dels Creamy Summer BBQ, dels Grilled Cheddar Chillies. Inspirationen kommer från amerikanska södern och deras starka BBQ-tradition och tar fasta på gemenskapen och matglädjen runt sommarens grillstunder. Chipsen är grovt räfflade för att kryddan ska fastna lättare och på så sätt bli rejält smakrika.

Min favorit blev Grilled Cheddar Chillies.

Min favorit blev Grilled Cheddar Chillies.

Dom här var faktiskt mycket goda! Fantastiskt krispiga och fullproppade med härliga, ganska starka kryddor, precis som jag vill ha det. Jag gillade båda men min favorit blev Grilled Cheddar Chillies. Barnen gillade bäst Creamy Summer BBQ. En härligt svalkande dipp till dessa chips och man har det ultimata fredagsmyset!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *