Söndagsnöje

På söndag är det dags igen att ta med barnen till en exklusiv förhandsvisning av Disney-filmen Röjar Ralf. Vi var många som såg klippet från filmen på julafton under Kalle Ankas jul-programmet. Den verkade riktigt rolig och bra. Det är en animerad film som utspelar sig i videospelsvärlden och handlar om Röjar-Ralf som är videospelets skurk men helst av allt vill bevisa att han kan vara snäll.

Filmen är från 7 år och är nästan 2 h lång. Vi ska se den i 3D. Med andra ord, antagligen ingen film för mindre barn och barn med myror i rumpan. Vi är bjudna på förhandsvisningen av Mgruoup och bjuds på godis från Haribo och läsk från Ramlösa och Festis. Ska bli trevligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Fnulan skriver:

  Hälsa tjejerna på Mgroup!!
  Kramen

 2. Fröken M skriver:

  Åh va mysigt !!
  Jag hoppas ni får en tuppen stund i biomörkret 🙂
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *