Soppjakten fortsätter

Vilken strålande start det har varit på Kelda Soppjakt. Sedan kampanjen startade i onsdags (för två dagar sedan) har 650 personer registrerat sig i tävlingen, sajten keldasoppjakt har haft 3 000 unika besökare och vi har tävlat ut 435 soppcheckar och det är bara början. Fortsätt leta och uppmuntra vänner och bekanta att söka lyckan de också. Kanske är det just du eller någon du känner som vinner resan till Kanarieöarna.

Är min soppa lätt att hitta? Här är mina ledtrådar:

1. Jag har gömt den i ett inlägg som handlar om något jag är väldigt förtjust i.

2. Soppan ligger i ett inlägg som handlar om något jag tycker väldigt mycket om för tillfället. Man kan ha den kall, varm i kopp, till gröt, i latte, i smoothies etc. Den finns i flera varianter, bland annat sötad och osötad, med och utan tillsatt kalcium. De flesta som köper denna typ av produkt är mjölkallergiker. Jag har den framför allt i min frukostgröt som på senare tid har bestått av råggröt med färska bär, linfrö och kanel.

3. Rubriken på inlägget består bara av ett ord och är ett ord som beskriver något man tycker mycket om.

LYCKA TILL!!!!!!!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 23, 2010

    […] missar väl inte att leta efter soppor på olika sajter och bloggar?! Här är länken till mina ledtrådar. Leta, leta, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *