Yogi christmas tea

Yogi christmas tea

Yogi christmas tea

Jag dricker sällan kaffe. Däremot dricker jag te. Älskar en kopp varm te tillsammans med en nybakt bulle, god macka eller annat ätbart. Just nu har jag dille på chokladte från Yogi. Lite väl dyrt men trots allt värt de dryga 2 kronorna per kopp. Det är jag värd helt enkelt. Nu har jag fått hem produktprov på julte från Yogi Tea.

Yogi Christmas Tea är liksom allt annat te från Yogi ekologiskt från certifierade odlingar och KRAV-märkt. Årets julte har de klassiska julsmakerna kanel, apelsin, stjärnanis och nejlika. Det är rooibos och därmed naturligt koffeinfritt. Det säljs i en begränsad upplaga under oktober till december.

Jingle bells, jingle bells...!

Jingle bells, jingle bells…!

Julen är ju förknippad med tacksamhet. Yogi Tea har i år valt att sponsra priset ”LiBeratur Prize”. Det delas ut till unga kvinnliga författare från utvecklingsländer så att de kan få en bättre framtid. På så sätt gör detta te gott på flera plan.

Det här teet var smakrikt och juligt. Det är nästan så att man hör Jingle Bells snurra i bakgrunden när man sippar på sitt te. Lite för starka och skarpa kryddor för min smak. Jag gillar mer fruktiga smaker. Tur smaken är som baken. Det är i alla fall ett perfekt te att värma sig med under den kalla årstiden som väntar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.