Grönsaker är gott

På eventet City Gross Power Meat presenterades framför allt nyheterna inom grillsegmentet kött, fisk, grilloumi och olika såser. För att väga upp det hela fanns dock även en frukt- och gröntleverantör, företaget Everfresh. Oj, vilken fräsch monter de hade och så mycket godsaker det finns inom detta segment att välja på. Med oss hem fick vi en förpackning Angello paprika, en söt och kärnfri liten paprika som kan ätas direkt som den är, och Angello plommontomat, en liten söt och saftig tomat som kan ätas som den är eller tex i en salate caprese med mozarella och olivolja.

Jag och Sara fick även med oss lite annat från montern. Jag fick en rökt vitlök, en färdigskalad kokosnöt (bara att skära av toppen med en vass kniv för att sedan dricka kokosvattnet och äta kokosen) och en stark chili.

När jag kom hem kastade sig barnen över grönsakerna. De fullkomligt älskade paprikan och tomaterna. De tog slut innan jag hann blinka! Kul att barnen gillar grönsaker och inte bara godis.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *