Årets första grillning

Idag har vi haft årets grillpremiär! Vi grillade både till lunch och middag. Kylen var full med godsaker jag fick hem efter torsdagens grillfrossa på City Gross Power Meat-eventet. Finns det något godare än grillat? Tror knappast det!

Till lunch grillade vi Grill-Cobra från Dalsjöfors kött, Grilloumi från Fontana och färsk salsiccia från City Gross. Vi testade också de nya såserna jag fick hem från Caj P/Haugen-gruppen. Till detta hade vi en fräsch broccoli-sallad.

Till middag blev det grillade kamben. Dels kamben i äpple och hickory-marinad från Dalsjöfors, dels kamben från Grill’ it/KLS Ugglarps. Till detta krämig potatisgratäng, sallad och grönsaker, vitlöksbröd och såserna från Caj P/Haugen-gruppen.

GUDAGOTT! Äntligen är grillsäsongen inledd!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *