Spännande produkter

Nu har den kommit – min Loppi Blogbag Vårpepp. 8 spännande produkter jag genast satte igång att använda och testa.

Loppi BlogBag VårPepp 2015.

Loppi BlogBag VårPepp 2015.

Test av Edet toalettpapper.

Test av Edet toalettpapper.

Flera av produkterna hörde hemma i badrummet. Toalettpappret Edet Ultra Soft är ett extra mjukt toalettpapper som ska passa även mycket känslig hud. I vanliga fall använder vi basic toalettpapper från Eldorado. Mjukt det med, men Edet Ultra Soft kändes lite extra mjukt och lyxigt. Gillar dessutom det fina mönster i pappret vilket mitt vanliga saknar.

Yves Rocher Hydra Vegetal.

Yves Rocher Hydra Vegetal.

Yves Rocher Hydra Vegetal är en återfuktande 24-timmarscrème. Den hade en jättegod doft, krämig konsistens, gick snabbt in i huden och gav en skön, mjuk och fräsch känsla. Den ska fungera både som dag- och nattkräm. Nu slipper jag ha två burkar som jag annars alltid har, smidigt med allt-i-ett.

Friggs glutenfria riskakor i olika smaker.

Friggs glutenfria riskakor i olika smaker.

Riskakor är populärt hemma hos mig. Både bland barnen och oss vuxna. Barnen vill gärna ha smaksatta, vi vuxna mer naturella för att kunna lyfta fram smaken på något gott, smakrikt pålägg istället i så fall. Friggs nya riskakor känns som en gyllene medelväg. Att de dessutom är glutenfria känns riktigt bra. Då kan man bjuda även glutenintolleranta när tillfälle finns. De är tunnare och krispigare än vanliga riskakor. Kryddningen är ändå ganska diskret och helt enkelt perfekt. Ger lite extra sting till de annars ganska smaklösa riskakorna.

Yves Rocher hårolja för extra glans till håret.

Yves Rocher hårolja för extra glans till håret.

Bara att använda efter schampo och balsam är ursköljt.

Bara att använda efter schampo och balsam är ursköljt.

Produkter för att få extra glans åt håret har jag använt flera olika varianter av med varierande resultat. Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar är ett hårskölj man tar i håret efter att man använt schampo och balsam, som ett tredje moment alltså, och sedan sköljer ut. Doften var riktigt fräsch och god – luktade söta hallon. Huruvida jag fick mer glans i håret känns något oklart. Jag såg ingen större skillnad, men jag fick i alla fall väldoftande hår.

Produkter från RFSU för intimrakning med hyvel.

Produkter från RFSU för intimrakning med hyvel.

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel tänkt för intimrakning med hyvel. Den funkar dock självklart lika bra på ben och under armar. Själv testade jag den på mina ben. Gelén luktade gott och gick lätt att dosera. Den är genomskinlig och löddrar inte vilket är bra då man vill se hur man rakar sig. Med gelén på benen gled hyveln fram och resultatet blev riktigt bra. Som efterbehandling testade jag RFSU Nice n’ cool, en kräm man använder efter att ha rakat sig för att återfukta och minska risken för röda prickar. God svag doft på gelén som gav en skön svalkande känsla efter rakningen.

Kvar har vi nu DVDn Pingvinerna. Den har vi faktiskt inte hunnit se ännu. Barnen älskar dock pingvinerna sedan filmen Madagaskar så förhoppningarna är höga!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *