Mer vardagsgrönt med Fazer Rotfruktsbröd

Mer vardagsgrönt med Fazer Rotfruktsbröd

Mer vardagsgrönt med Fazer Rotfruktsbröd

Jag försöker äta en balanserad kost med bra blandning mellan protein, fett och kolhydrater. Visst äter jag kosttillskott men jag försöker få i mig så mycket som möjligt av vitaminer och mineraler genom kosten. Jag älskar frukt, grönt och bönor. Barnen är tyvärr inte lika förtjusta i vissa gröna inslag. Men jag har knep att ta till. Grönsaker, bönor och linser kan lätt döljas i allt från korvar till köttfärssås. Mjukt, fluffigt bröd gillar både vi vuxna och barnen och nu får vi i oss mer vardagsgrönt med Fazer Rotfruktsbröd.

Fazer Rotfrukt Lantbröd

Fazer Rotfrukt Lantbröd

Sedan tidigare finns Fazer Rotfruktsbröd portionsbröd där en del av vetemjölet har ersatts av rotfrukter och bönor. Det ger ett riktigt mjukt och saftigt bröd. Nu kommer ytterligare ett rotfruktsbröd, Fazer Rotfrukt Lantbröd. Det är ett osötat skivat lantbröd med en tredjedel grönt. Lika smakrikt, mjukt och fluffigt som portionsbrödet. Lantbrödet passar riktigt bra att äta som det är eller rosta för att ytterligare få fram de goda smakerna. Sen kan man toppa med gott smör eller klassiskt pålägg som ost, skinka eller korv. Själv gillar jag att göra mina mackor ännu mer matiga. Bröd och smör toppat med skivad avokado samt bröd och nutella toppat med banan var två riktigt goda kombinationer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Det där brödet låter riktigt gott!

  2. Natalie skriver:

    Det brödet är så himla gott! Tycker inte alltid de finns i mataffären bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *